Geld verdienen met Instagram, hoe werkt dat precies?

In deze blog lees je hoe geld verdienen met Instagram precies in zijn werking gaat.

 

Als je geld wilt verdienen met Instagram, zijn veel volgers een vereiste

 

Het verkrijgen van nieuwe volgers en de interactie die jij met hen hebt is uiterst belangrijk om geld te verdienen met Instagram. Je kan dit bijvoorbeeld doen door iemand anders zijn foto te liken die soortgelijke content leuk vindt als de content die jij post. Zo zorg je dat jouw profiel gezien wordt door deze mensen, en zij worden op die manier een potentiële volger. Hoe meer (actieve) volgers jij hebt, des te boeiender wordt jouw profiel voor bedrijven die een product of dienst willen promoten. Maar het kost natuurlijk veel tijd om je profiel naar een grote hoeveelheid volgers toe te werken, maar gelukkig zijn hiervoor een aantal goede hulpmiddelen.

 

Post vaak en post leuke content

 

Het is heel erg belangrijk om consistent te blijven, dit wil zeggen, als jij 3x op een dag post, zorg dan dat je dit ook echt daadwerkelijk blijft doen, dit zorgt er namelijk voor dat Instagram sneller is geneigd om jouw post op de ‘explore-page’ te plaatsen waardoor veel meer mensen je post zien, en je dus ook meer volgers zult krijgen via die weg. Post zo veel mogelijk, hierdoor heb je een grotere kans om viral te gaan met een post. Ook Instagram Reels is een goede manier om meer mensen te bereiken buiten je huidige volgers om.

 

Direct geld verdienen met Instagram? Dit is dé manier!

 

Het is voor veel bedrijven pas boeiend om een samenwerking met jou aan te gaan als jij 10.000 of meer actieve volgers hebt. Gelukkig hebben wij hier dé oplossing voor, dit is tevens ook éen van de meest toegepaste technieken met het beste resultaat, namelijk: Een kickstart.

Op onze website is het mogelijk om een kickstart aan volgers te kopen. Hierdoor wordt je profiel direct veel aantrekkelijker voor bedrijven, maar ook voor volgers. Bedenk je eens zelf: zou jij een profiel met 100 volgers snel gaan volgen?

Op onze website kan je snel en veilig 10.000 volgers kopen, waarna je je account alleen nog maar meer kan laten groeien. De kickstart kost even wat geld, maar dat verdien je in de toekomst met sponsordeals en promoties snel en zeker wel weer terug. Je moet het even zien als een lange termijn investering. Met zo’n kickstart stijg je snel boven de rest uit en dat is precies wat je wilt om je profiel te laten groeien en geld te verdienen met Instagram!

 

Stories? Posts? Reels?

 

Wij adviseren om dit af te wisselen, maar post de meest ‘viral’ content voornamelijk in de reels. Hierdoor kan je veel sneller veel meer mensen bereiken. Video’s langer dan 30 seconden kan je het beste als post laten doorgaan. Probeer voornamelijk video’s te posten, deze worden gemiddeld langer bekeken dan een foto. Instagram wil graag dat hun gebruikers zo lang mogelijk op de app zitten en zal dus veel sneller een video viral laten gaan.

 

Vergeet de hashtags niet!

 

Hashtags kunnen ervoor zorgen dat mensen die op zoek zijn naar de content die jij post, deze sneller kunnen vinden en ze kunnen ervoor zorgen dat jouw content wordt gepost in de feed van een niet-volger die wel jouw gebruikte hashtag volgt! Laat deze dus zeker niet ontbreken bij het posten van welke content dan ook!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday